FASTIGHETS- OCH SOLFILM

Ett vanligt problem på fastigheter med mycket glas i fasaden är att solen blir ett störande moment på många sätt. Man får reflexer och bländningar, särskilt när man arbetar med dator. Elförbrukningen blir högre då temperaturen är ojämn och belastar kylsystem som air condition. Ibland vill man även ha insynsskydd.

Vår solfilm är lösningen på alla ovanstående problem! Solskyddsfilm är perfekt att montera på alla typer av fastigheter för att bevara det naturliga solljuset men samtidigt minska värmeinstrålningen, höja fasadens utseende och få ett insynsskydd. Med våra avancerade och effektiva solfilmer
kan vi smidigt och kostnadseffektivt förändra ert kontor.
Solfilm är en mycket miljövänlig metod för att förbättra inomhusklimatet i fastigheter då filmen fungerar som ett
passivt kylsystem. Vår solskyddsfilm är underhållsfri och ger
bäst garantier jämfört med andra solskydd som markiser och persienner.

Solfilm ökar inomhuskomforten på flera sätt. Filmen sänker temperaturen, minskar reflexer och tar bort bländning. Solfilmen
ger även ett effektivt skydd mot blekande UV-strålningar.

Därmed ökar livslängden på textilier och andra inventarier. Med vår solfilm blir det inte mörkt, utan ljusinsläppet bibehålls nästan till fullo.

Solfilm är ett fast monterat solskydd, optiskt klar och finns i
många olika färger och nyanser. Fördelen med att ha solfilm är
att man inte behöver tänka på att det behöver hissas upp och ner vid behov och det går inte sönder när det blåser som t.ex. markiser, persienner och dylikt.

Solfilm monteras även på bilar sk toning och finns i olika toningsgrad. Du får samtidigt en bra reducering av både värme och farlig uv-strålning och sänker energiförbrukningen.