PERSIENNER OCH INVÄNDIGT SOLSKYDD

Rullgardiner, persienner och markiser installeras främst för att ge skydd mot solens hetta och minska bländingen från solens strålar. Det effektiva skyddet mot solstrålning hindrar dessutom interiören från att blekas. Vårt utbud täcker de flesta behov. För stora fönster erbjuder Valesco vertikala lameller som passar all typer av interiör. Den vertikala lösningen ger ett elegant intryck och lyfter rummet till en ny nivå. Den finns i många färger för att passa den befintliga inredningen. Vissa lösningar ger ett mycket effektivt insynsskydd, och andra varianter har en metalliserad yta som ger en isolerande effekt. Produkterna installeras med flera olika mekanismer för säkert handhavande.

Fördelar med rullgardiner & markiser:
Varmare på vintern, svalare på sommaren
Minskar solvärmen med upp till 92 procent
Bländning minskar med upp till 97 procent
Ger upp till 99 procents skydd mot UV-strålning
Finns i många varianter med olika egenskaper