FROSTFILM OCH GLASDEKOR

Valesco erbjuder ett brett utbud av olika foliefilm för glasdesign och insynsskydd. Filmen kan skäras till i mönster för att kommunicera just ert budskap. Vår skärmaskin klarar det mesta inom frostad fönsterfilm och designfilm och våra professionella installatörer ser till att slutresultatet blir av toppklass.

Färgad film kan förändra en tråkig glasyta till något helt nytt
och spännande. Filmen förskönar inte bara glaspartier utan
synliggör ytor och skyddar därmed mot olyckor. Bara fantasin
sätter gränser för vad färgad film kan åstadkomma. Lumistyfilm släpper igenom ljus i vissa vinklar och kan användas i till exempel provrum och bankomater. Filmen skapar häftiga och praktiska effekter. En glasyta installerad med lumistyfilm är transparant i en viss vinkel. Men ett steg åt sidan kan sikten vara helt blockerad.

Med designfilm och frostfilm får ni oändliga valmöjligheter,
enbart fantasin sätter gränserna. Designfilm skräddarsys efter kundens behov och ökar möjligheten att nå ut med träffsäkra budskap. Frostfilm kan även användas som partiellt insynsskydd eller för att synliggöra glas och hindra relaterade olyckor.