Kundanpassade helhetslösningar från tryck till montage!

OM OSS

Vi är Valesco, vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom solfilm, designfilm och frost, säkerhetsfilm, storformatsprint,  bildekor, glasrenovering och repborttagning.

Vi har analyserat olika operativa funktioner i företaget som exempelvis från försäljning till projektledning och processen för återkoppling till kund. Med våra stora och långvariga kunder designar vi specifika processer som garanterar att vi korrekt uppfyller våra kundlöften och att arbetet utförs i enlighet med våra höga kvalitetskrav.

Processen börjar vanligtvis med att VD Björn Vogler träffar kunden och går igenom vilka behov de har. Tillsammans hittar de en lösning och utifrån kundens behov och önskemål kan Björn guida till vilken metod och vilket material som ska användas.

Valesco tar totalansvar för hela processen och vi finns med i bilden under hela projektets gång. Eftersom vi har en bred kompetens kan vi hjälpa till med varje steg: Från design till produktion och montage, oavsett vilka förutsättningar projektet har.

Vi skapar en helhetslösning och ser till att allt går smidigt från början till slut.